Op dit moment hebben we zo'n 40 ijsrecepten die we afwisselend in onze vitrine serveren. Hier kunnen tot 20 smaken per keer in dus er is altijd wel iets voor iedereen, waaronder ook ijsjes zonder gluten en lactose. Naast bolletjes en coupes hebben wij ook hele of halve liters ijs om mee naar huis te nemen, in goed geïsoleerde verpakkingen. Alle recepten zijn door ons zelf ontwikkeld en worden met veel zorg en liefde vers in de salon bereid. Hieronder zie je het volledige assortiment – heb jij ze allemaal al gehad?

Aardbei Sorbet*  - Aardbei Roomijs - After Eight - Ananas Sorbet*   
  Appelcake - Banaan - Banaan Karamel - Black Cookies
Boerenjongens (Stroh 80) - Bokkepootjes - Bosvruchten Roomijs
Bounty*** - Bueno - Chocolade Melk - Chocolade Puur
Chocolade Sorbet***- Chocolade Sorbet met Sinaasappel - Citroen Roomijs - Citroen Sorbet
Frambozen Sorbet - Gember - Hazelnoot - Jeneverbessen - Kaneel
Karamel Zeezout - Kers Amaretto - Kokos Limoen*** - Koffie - Mango Sorbet
Meloen Sorbet* - Monchou, Kersen en Bastogne - Pannacotta - Pistache
Rabarber Roomijs** - Sinaasappel Sorbet - Snickers - Stracciatella - Stroopwafel
Tiramisu - Vanille - Witte Chocolade - Yoghurt Banaan - Yoghurt Bosvruchten

Het ijs is standaard glutenvrij, m.u.v. de smaken met bijzondere toevoegingen. Het kan worden geleverd in hele of halve liters voor particulieren, en 2½ of 5 liter verpakt voor de horeca. De melk halen we rauw bij de boer, en pasteuriseren we zelf in de salon zodat deze veilig is voor iedereen.  

*Al het vruchten-sorbetijs bevat >50% van het gegeven fruit, en is naast glutenvrij ook lactosevrij (wel bereid in dezelfde ruimte als roomijs)

** Seizoensgebonden.

*** Zowel de bounty, kokos limoen en de chocolade sorbet zijn gluten- en lactosevrij! Dat is weer eens wat anders dan alleen maar vruchten sorbet ;)