LET OP: IVM CORONA GELDEN VANAF 1 JUNI NOG STEEDS BEPAALDE REGELS IN EN RONDOM DE SALON

Joepie! De terrassen mogen weer open ☺

Daar zijn wij, en hopelijk jullie ook, ontzettend blij mee. Dan serveren wij weer onze volledige menukaart, inclusief broodjes, gebak en ijsspecialiteiten. Wel is het nog steeds belangrijk om ons te houden aan een aantal regels om te zorgen dat we met z’n allen veilig en gezond blijven*.

Algemene Regels Salon en Terras
  1. 1,5 meter afstand! Behalve tussen mensen van hetzelfde huishouden 
  2. Meld u bij aankomst bij ons voor het terras. Wij wijzen u dan naar een tafel
  3. Per tafel geldt algemeen maximaal 2 personen, tenzij van hetzelfde huishouden of tenzij de 1,5 meter alsnog gewaarborgd wordt
  4. Bestellen vindt binnen plaats, en betaling direct bij het bestellen. Geef uw tafelnummer door en wij brengen uw bestelling naar de dichtstbijzijnde ‘afhaaltafel’
  5. Volg de gegeven looprichting op, en volg ook de aanwijzingen van het personeel
  6. Zijn alle tafels al vol en heeft u geen plek? Dan geldt vooralsnog ALLEEN AFHAAL. Dan mogen onze producten nog steeds niet op het Nonas' terrein genuttigd worden. 

Ons terras buiten gaat om te beginnen open met 8 tafels. Binnen zullen we voorlopig geen zitplekken hebben. Op het terras hoeft niet gereserveerd te worden, dit mag natuurlijk wel. 
  
Bedankt voor jullie begrip en medewerken. Heel graag tot ziens!

*Ook niet onbelangrijk: wij als Nonas kunnen bij overtredingen van de gegeven regels een boete van zo’n €4.000 krijgen, en de desbetreffende gasten een boete van €390 per persoon. Laten we het met z'n allen niet zo ver laten komen!